ESdiario

El Circuit Ricardo Tormo celebra els entrenaments oficials de la Fórmula E

Els 22 monoplaces elèctrics de la Fórmula E faran els primers tests de la temporada 10 del certamen

Vehícle de Fórmula E

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà esta setmana els entrenaments oficials de l’ABB FIA Formula E, el campionat mundial de monoplaces elèctrics que afronta la desena temporada de competició.

En les jornades de dimarts, dimecres i divendres els 22 pilots del campionat tindran l’oportunitat de fer les primeres proves de la temporada, que començarà el 13 de gener a Ciutat de Mèxic.

Esta serà, una vegada més, l’única oportunitat per als aficionats per a veure els espectaculars monoplaces elèctrics de la Generació 3 a Espanya. Únicament en la jornada de divendres, la tribuna de boxs s’obrirà i els aficionats podran veure els entrenaments i participar en un passeig pel pit lane i una sessió d’autògrafs. Les entrades estan ja a la venda en el web oficial de la FIA Formula E.

Els pilots d’11 equips de la Fórmula E tornaran a la pista del Circuit Ricardo Tormo, on fa quasi un any el nou cotxe va tindre la posada de llarg. Des de llavors, el cotxe de carreres elèctric més ràpid, lleuger, potent i eficient mai construït ha batut tots els rècords de velocitat de la Fórmula E.

Per primera vegada, esta temporada tots els equips han de nominar un principiant que mai haja pilotat un GEN3 en una carrera de Fórmula E per a posar a prova les seues habilitats en la pista contra els pilots en cap. En esta llista està el navarrés Mikel Azcona, que tindrà l’oportunitat de provar el monoplaça de NIO 333 en la jornada de dimecres de matí. També destaca la presència de la pilot txeca Gabriela Jílková amb Porsche.

tracking