ESdiario

Metrovalencia oferix servei nocturn per la nit de Halloween

Les circulacions estan previstes fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat

Gent disfressada dins de Metrovalencia

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat durant la nit del dimarts 31 d’octubre amb motiu de la celebració de la nit de Halloween i vespra de la festivitat de Tots Sants.

El servei nocturn, denominat ‘A la lluna de Metrovalencia’, que afavorix la mobilitat de manera habitual les nits de cap de setmana i vespres de festiu, s’oferix fins al voltant de les 2.30 hores.

Els trens en circulació faran durant la nit el seu recorregut fins a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

Les línies de tramvia es desplaçaran fins a Doctor Lluch, Vicent Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Desplaçaments als cementeris

Al mateix temps, Metrovalencia facilita estos dies el desplaçament als cementeris pròxims a la seua xarxa, amb motiu de la celebració del dia de Tots Sants.

El metro i tramvia a València acosten els usuaris i usuàries als cementeris de la capital del Túria, com és el cas del Cementeri General (estació de Sant Isidre), el del Cabanyal (La Carrasca, Beteró, La Cadena i Tarongers-Ernest Lluch) i el de Benimaclet (Benimaclet), així com el camp sant de Burjassot (Vicente Andrés Estellés i À Punt).

De la mateixa manera es facilita l’accés a altres cementeris situats als municipis pels quals circulen les línies de metro i tramvia.

tracking