ESdiario

Turisme Comunitat Valenciana reunix 120 informadors turístics de 80 municipis

La XXII edició de les Jornades de la Xarxa Tourist Info ha versat sobre l''slow tourism', i ha donat a conéixer l'oferta d'este territori de la província de Castelló

Jornada de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Turisme Comunitat Valenciana ha reunit durant dos dies (22 i 23 de novembre) més de 120 tècnics i informadors turístics de 80 municipis i/o mancomunitats de les tres províncies, en la XXII edició de les Jornades Tourist Info, amb la finalitat de compartir experiències professionals en matèria d’informació turística en destinació.

Es tracta d’una trobada anual consolidada com a instrument de cohesió de l’equip humà de professionals de la Xarxa Tourist Info, impulsat per la Generalitat a través de Turisme Comunitat Valenciana.

En esta ocasió, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Intermunicipal de Dinamització i Promoció Econòmica de la Plana de l’Arc, de la província de Castelló, que ha permés que els professionals de les oficines Tourist Info de la Comunitat Valenciana hagen conegut de primera mà els recursos i la rica i variada oferta turística d’este territori, amb set pobles units per la calçada romana més antiga, la Via Augusta.

D’esta manera, s’ha donat a conéixer l’oferta turística, cultural, natural i gastronòmica dels municipis de Benlloc, Cabanes, les Coves de Vinromà, la Torre d’en Doménec, la Vall d’Alba, Vilafamés i Vilanova d’Alcolea, amb les seues oficines Tourist Info Cabanes i Tourist Info Vilafamés.

En estes XXII Jornades s’ha aprofundit en el coneixement del producte turisme ‘slow’ a la Comunitat Valenciana, a través d’una taula redona amb representants institucionals, associacions empresarials i agents turístics.

D’altra banda, també ha tingut lloc una sessió de treball de gestió del lideratge, el clima laboral i l’atenció al públic conscient, així com la 37a Reunió del Comité de Qualitat i Innovació de la Xarxa Tourist Info.

Les jornades han finalitzat este dijous, amb la participació de la directora general de Turisme, Esther Labaig, que ha entregat el VII Premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info 2023 a l’oficina de Montanejos, pel seu projecte de gestió intel·ligent d’afluència i transaccions digitals en la Fira del Formatge Artesà de la localitat.

Es premien així els canvis tecnològics que, en les dos últimes edicions d’este certamen celebrat durant el mes d’octubre, han situat la fira com un dels esdeveniments gastronòmics que més visites rep a la Comunitat Valenciana.

Este Premi reconeix la introducció en la prestació de l’activitat habitual de les oficines Tourist Info d’una novetat substantiva en serveis, productes, procediments o instal·lacions, dirigida als turistes en un sentit ampli, i que redunde en la seua millor atenció.

tracking